Uusi Valkea tulisija - teräksenhopea (OVH 229 €), 1 kpl sisältäen paistotason ja tukijalat sekä vuoden takuu, Lahti | Huutokaupat.com (2024)

VALKEA -täysin savuton ja liikuteltava tulisija

Savuton tulisija, onko se mahdollista? Valkea tulisija on suunniteltu niin, että se palaa mahdollisimman puhtaasti, joka taas tarkoittaa vähän, jos lainkaan savua! Valkea tulisija on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se muuten kestää polttaa laadukasta kotimaista puuta! Tulisijatoimii vaikka grillinä mökillä (mukaan tulee paistotaso), tunnelmaa tuomaan kotiterassilla tai vaikka telttaretkellä (ei tietenkään teltan sisällä...).

Nyt voit jättää ne painavat ja raskaat betonista valmistetut tai itse kivistä kootut nuotiopaikat ja muut savuttavat grillit ja siirtyä nauttimaan savuttomasta, liikuteltavasta ja tyylikkäästä tulisijasta - joka myös sopii grillaukseen!

Tyylikäs ja innovatiivinen Valkea tulisijamme tuo lämpöä ja valoa pimeisiin iltoihin, mutta toki se toimii myös aamuisin ja päivisin! Tulisija, jota voit käyttää missä vaan (toki ei sisätiloilla ja järki mukana) ja milloin vaan. Tulisijan käyttö on todella helppoa, laitat vain tulisijan palamattomalle alustalle ja huolehdit, ettei lähellä ole syttyviä materiaaleja. Sytyttäminen on helppoa, sillä pohjasta tulisija nappaa ilmaa 360 asteen laajuudella ja syöttää sitä tulelle ylöspäin. Palamisprosessin käynnistymisessä kestää noin 12 minuuttia, että liekki palaa täysin savuttomasti.

Helppo kantaa ja viedä mukana - vaikka retkelle!

Sopii erinomaisesti vaikka telttailuun, retkelle, mökille tai vaikka ihan takapihalle. Painoa Valkea tulisijalla on noin 5 kiloa, eli se kulkee hyvin siis mukana, ainakin suht pieniä matkoja. Toki, se riippuu paljon myös itse kantajasta. On tätä nähty kannettavan useampi kilometri. Mukana tulevan säilytyspuss*n kanssa mahtuu hyvin minkä tahansa auton kyytiin, eikä käytönkään jälkeen pieni noki pinnassa haittaa, sillä tulisija pysyy kantopuss*n suojissa. Toki on varmasti hyvä jollain tavalla suojata autoa, ettei ihan valkoisille nahkapenkeille tätä asettele kuitenkaan...

Mihin ne tuhkat laitetaan?

Lämmittelyn jälkeen tulisija on myös helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Tehokkaan palamisprosessin avulla tuhka on todella pientä ja se on helppo tyhjentää tulisijassa olevalla tuhka-astialla - vaikkakukkapenkkiin! Tuhka toki sopii hyvin myös vaikka juureksille, sipuleille ja salaateille, jos niitä kotona sattuu nyt kasvamaan.

Täysin savuton!

Tulisija ammentaa pohjasta kuumaa ilmaa ja se kiertää tulisijan pohjasta ylös, jolloin tuli saa runsaasti happea ja näin palamisprosessi on todella puhdas! Puhdas palaminen taas tarkoittaa sitä, että tulisija ei savuta juuri lainkaan! Tulisijassa voi polttaa mitä tahansa puita vaan haluaa, tietysti kuiva koivuhalko palaa melko siististi, kuusessa ja männyssä oleva pihka voi pitää hieman ääntä. Grillihiiltä on myös kokeiltu ja sekin toimii. Mitään paperia tai muutakaan sellaista pientä "sälää" tulisijaan ei kannata laittaa, sillä se voi tukkia ilmanottoja ja aiheuttaa savuttamista, kokeiltu on! Eli tätä ei siis ole tarkoitettu roskien tai risujen polttoon.

Tuotteella vuoden takuu!

Tulisijan varastointi kannattaa muuten suorittaa ihan sisätiloihin, ei suositella jätettäväksi ulos vesisateeseen tai pakkaseen, lumesta nyt puhumattakaan. Vaikka vuoden takuu tuotteelle onkin, kannattaa siitä silti pitää hyvää huolta!

Mitä paketin mukana tulee?

Pakettiin sisältyy:

  • Tulisija (1 kpl

  • Musta säilytyspuss* (1 kpl)

  • Paistotaso (1 kpl)

  • Tulisijalle ja paistotasolle tarkoitetut tukijalat (1 kpl)

Paistotason avulla voit paistella makkarat ja pihvit, toki myös kaikki kasvikset ynnä muut varmasti saa hyvän värin pintaa, aidolla tulella! Ainakin sen olemme maistaneet, että aidolla tulella paistettu makkara jotenkin aina maistuu vähän paremmalle, kun kaasugrillissä tehty.

Tukijalan avulla saat nostettua tulisijan korkeutta, joka parantaa sen ilmanottoa ja tehostaa samalla liekkiä. Suosittelemmekin käyttämään tukijalkaa, jos käytät tulisijaa tulelle aralla alustalla kuten terassilla pitkiä aikoja, jotta terassisi ei pääse kulumaan! Sama tukijalka soveltuu käytettäväksi myös paistotason alustana.

Mitta ja painotiedot

  • Tuotteen koko (S x L x K) 380 x 380 x 320 mm

  • Pakkauksen koko (S x L x K) 440 x 440 x 400 mm

  • Tuotteen paino 5,3 kg ilman jalkoja ja paistotasoa

  • Tulisijan paino jaloilla ja paistotasolla 9,3 kg

  • Pakkauksen paino 10,8 kg lisävarusteiden kanssa

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Finance Minds K&M Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja:

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Uusi Valkea tulisija - teräksenhopea (OVH 229 €), 1 kpl sisältäen paistotason ja tukijalat sekä vuoden takuu, Lahti | Huutokaupat.com (2024)

References

Top Articles
Who is Thestartofus? Net worth, Age, Height, Weight, Relationship, Family, And More - Actors Hunk
Thestartofus Bio, Age, Career, Net Worth, Height, Education,
Printable Whoville Houses Clipart
Davita Internet
Cottonwood Vet Ottawa Ks
Http://N14.Ultipro.com
Pga Scores Cbs
Immobiliare di Felice| Appartamento | Appartamento in vendita Porto San
Www.craigslist Augusta Ga
Concacaf Wiki
You can put a price tag on the value of a personal finance education: $100,000
Ohiohealth Esource Employee Login
DIN 41612 - FCI - PDF Catalogs | Technical Documentation
Sport Clip Hours
All Buttons In Blox Fruits
Magic Mike's Last Dance Showtimes Near Marcus Cedar Creek Cinema
Michigan cannot fire coach Sherrone Moore for cause for known NCAA violations in sign-stealing case
Swgoh Turn Meter Reduction Teams
Prestige Home Designs By American Furniture Galleries
Andhrajyothy Sunday Magazine
Craigslistjaxfl
Cocaine Bear Showtimes Near Regal Opry Mills
How to Watch the Fifty Shades Trilogy and Rom-Coms
Lola Bunny R34 Gif
Spn 520211
Play It Again Sports Norman Photos
Umn Biology
Infinite Campus Asd20
Log in or sign up to view
Scat Ladyboy
Home Auctions - Real Estate Auctions
Craigslist Free Puppy
2487872771
1400 Kg To Lb
Linabelfiore Of
Ny Post Front Page Cover Today
Acadis Portal Missouri
SOC 100 ONL Syllabus
Planet Fitness Lebanon Nh
Dynavax Technologies Corp (DVAX)
Is The Nun Based On a True Story?
Locate phone number
Umd Men's Basketball Duluth
Watch Chainsaw Man English Sub/Dub online Free on HiAnime.to
Best Restaurant In Glendale Az
53 Atms Near Me
Morbid Ash And Annie Drew
Powah: Automating the Energizing Orb - EnigmaticaModpacks/Enigmatica6 GitHub Wiki
Otter Bustr
Estes4Me Payroll
Metra Union Pacific West Schedule
Used Curio Cabinets For Sale Near Me
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 5977

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.